top of page

Waarom lid worden van K.F.N.

Killi’s is de populaire naam voor ei-leggende tandkarpertjes. KFN is opgericht om deze bijzondere visjes te houden, te kweken en ervaringen te delen. Tegenwoordig ook steeds meer om soorten die in de natuur bedreigd worden in stand te houden.

 

Door lid te worden kun je deelnemen aan onze bijeenkomsten en ontvang je ons tweemaandelijks blad Killinieuws met verslagen van reizen, beschrijving van soorten,  kweek-ervaringen en ook het overige verenigingsnieuws. Tijdens de bijeenkomst is er een lezing of workshop. Na de lezing is er de mogelijkheid om zelf gekweekte killies te ruilen, te verkopen of andere te kopen. 

Leden hebben toegang tot ons digitale ledengedeelte. Hier zijn veel informatieve artikelen over killies te vinden die in de loop der jaren in ons blad zijn gepubliceerd. Eerder verschenen Killinieuws-nummers zijn vanaf 2005 digitaal terug te lezen. Ook alle Killiberichten waarin een soort wordt omschreven zijn op het ledengedeelte terug te vinden. Dit zijn er vanaf het begin van KFN zo'n 400.

 

Verder in het ledengedeelte: de visregistratie en de ledenlijst.

De visregistratie. Dit is een bestand van de soorten welke door de leden van de vereniging gehouden worden.

De ledenlijst. Via deze lijst is het eenvoudig contact te leggen met andere leden.

De contributie van onze vereniging is voor leden die een gedrukt Killinieuws willen ontvangen €50 per jaar en voor leden die ons blad digitaal willen ontvangen €30. Daarnaast vragen we in beide gevallen eenmalig een inschrijfgeld van €5.

Lid worden

Het lidmaatschap geeft u toegang tot de ledenbijeenkomsten en u krijgt het clubblad Killi nieuws thuisgestuurd. Daarnaast krijgt u toegang tot het ledengedeelte op onze website, waar een schat aan informatie te vinden is over het houden van killifish, kweekmethoden en andere kennis.  

De kosten voor een lidmaatschap zijn € 50 per kalenderjaar.

Daarnaast betaalt u eenmalig inschrijfgeld € 5,- 

Digitale leden

U kunt ook kiezen voor een digitaal lidmaatschap. Digitale leden hebben dezelfde toegang tot de ledenbijeenkomsten en toegang tot het ledengedeelte op onze website. 
Het clubblad Killi nieuws wordt u echter niet toegezonden maar kunt u downloaden op onze ledenpagina.

Een digitaal lidmaatschap kost € 30 per kalenderjaar.

Daarnaast betaalt u eenmalig inschrijfgeld van € 5,- 


Lid worden

Lid worden

Geef uw gegevens aan ons door met het formulier. 

 

Na uw aanmelding betaalt u het verschuldigde bedrag onder vermelding van 'lidmaatschap' aan

Penningmeester KFN te Ossendrecht

​IBAN: ..

Aanmelden
Soort lidmaatschap
Bedankt voor uw aanmelding
bottom of page